Vimob Design SRL, Plopeni

actualizat în 30 iulie 2018

Informaţii detaliate

Denumire oficială firmă
Vimob Design SRL
Nr. de înmatriculare
J29/56/2002
CIF
14388370
Număr de angajați
11-50
S.I.C
3109 - Fabricarea de mobilă n.c.a.

Descriere

Designul modern, cu jocuri de linii si alternante contrastante, aduce dincolo de functional ? un aer tonic si plin de vitalitate in acest spatiu. Tu alegi culoarea, noi iti oferim culorile care se potrivesc personalitatii tale. Tu alegi forma, noi iti oferim formele potrivite locuintei tale. Alegi ce vrei, noi suntem profesionistii care iti indeplinesc dorintele.
Pentru cine isi doreste o bucatarie care sa te atraga la taifas, amenajarea de fata este un exemplu de urmat. Designul fantezist din bucatarie, in combinatie cu notele clasice ale mobilierului, ofera un farmec deosebit. Alura decorativa a bucatariei este data de jocurile cromatice pe nuante si tonuri de verde, perfect pentru crearea unui mediu tonic, natural si odihnitor.
Mici accente florale invioreaza rafinamentul acestor combinatii. Designul combina elemente moderne cu unele clasice si chiar traditionale, menite sa genereze o ambianta placuta si primitoare.


Cuvinte cheie:
Amenajari interioare, Mobila, Mobilier, Producator de mobila, Spatii comerciale, Dormitoare, Tamplarie lemn, Productie mobila, Mobilier bucatarie, Producator, Tapiterie, Exterior, Pal, Producţie, Holuri, Bibliotecă, Clasic, Mobilier de lemn, Camera de tineret, Cromatica, Avangard, Designul fant, Mobilier bucatarie din pal, Mobilierul vimob design, Servirii bauturilor
Servicii
Mobilier de bucatarie, Sufragerie, Tamplarie din lemn
Vimob Design SRL apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Vimob Design SRL!

Împărtășește-ți experiența!